Mehmet Salih Aydın'dan, ATSO'ya Ziyaret

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, Ağrılı hemşerileriyle oluşturduğu aile ortamını daha da güçlendirmek için ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 16:34:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Ağrı’nın ticari kalbi olan Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Saim Alpaslan’ın ziyaret eden AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, Ağrı’nın sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, ‘Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih AYDIN, Merkez İlçe Başkanı Ömer TAHTALI ve heyetleri Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim ALPASLAN ,Meclis Başkanı Vasip YILMAZ,  Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizi ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.