Tinerle soba yakmak isteyen Ağrılı genç, hayatından oldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir işyerinde çalışan Ömer Girgin, sobayı yakmak için döktüğü tinerin alev alması sonucu ağır yaralandı. 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Girgin'in cenazesi memleketi Ağrı'ya gönderildi.

Gündem Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 22:17:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Körfez ilçesinde çalıştığı işyerinde sobayı yakmak için döktüğü tinerin alev alması sonucu ağır yaralanan Ömer Girgin (15), tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olay, 30 Kasım günü Fatih Mahallesi Çömlekçi Sokak'ta meydana geldi. Bir işyerinde çırak olarak çalışan Ömer Girgin'in sobayı yakmak için döktüğü tiner alev aldı. Tinerin alev almasıyla birlikte vücudunda yanıklar oluşarak ağır yaralanan Ömer Girgin, sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 11 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Girgin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Girgin'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Ağrı'ya gönderildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.