Fatma Salman, Yerel Basın Çalışanları ile bir araya geldi,

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Aday adayı Fatma Salman, Ağrı Yerel Basını bizim göz bebeğimizdir.

Politika Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 21:05:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Partisinin temayül yoklamasından sonra Ağrı’da görev yapan yerel basın çalışanları ile bir araya gelen Fatma Salman, Ağrı Basını temayül yoklamasından da gördüğümüz gibi ciddi bir sınavı çok başarılı bir şekilde geçti. Aday adayları arasında ayrım yapmaksızın herkese kendilerini ifade etme şansı verdiler. Gördüğüm tablo beni ziyadesiyle mutlu etti. Dedi

Yıllardır Ağrı’da inanılmaz başarılı işlere imza atan yerel de çalışan gazeteciler bizim göz bebeğimizdir diyen Salman, ‘Ben siyasette olduğum süre içerisinde hepiniz ile ayrı dostluklar arkadaşlıklar kurdum ve halen devam ediyor. Sizler bu şehrin aynasınız. Ben şahsım olarak bu şehrin bir kızı, bir siyasetçisi olarak hep sizinle gurur duydum. Şeklinde konuştu.

Fatma Salman’ı Gazetecilerden Cenap Elem, Nuri bayram, Nihat Aydın,, Taner Söylemez ve Yılmaz Daş karşıladı. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.