Hayvan Pazarında Salih Aydın'a sevgi seli

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Ağrı Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti, hayata geçireceği projeler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gündem Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 11:43:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Ağrı Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti, hayata geçireceği projeler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Adaylığını açıkladığı ilk andan itibaren hemşerileri tarafından sevgi seliyle karşılanan, Ağrı ilimizin her noktası için hayata geçirmeyi planladığı projeleri için hergün çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Ağrı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek hemşehrileriyle samimi bir şekilde bir araya geldi. Ziyaret sırasında pazar esnafı ve vatandaşların taleplerini, ptoblemlerini ve isteklerine kulak veren Aydın, her zaman Ağrı’nın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaklarının altını çizdi.

AK Parti Adayı Aydın, belediye başkanlığı döneminde hayvan pazarı gibi önemli mekanların modernizasyonu ve iyileştirilmesi için kararlılıkla çalışacağını belirtti. Kent meydanından başlayarak hizmet binalarına ve Modern Hayvan Pazarı projesine kadar çeşitli alanlarda yapılacak çalışmalarla insanlara dokunmayı hedefleyen Aydın, şehirde hatırlanacak izler bırakarak yaşam kalitesini. artırmayı ve insanları mutlu etmeyi amaçlıyor.

Aday Aydın, kentin her kesimine eşit ve adaletli hizmet sunmayı vaat ediyor. Bu ziyaret, Aydın’ın yerel halkla olan bağını güçlendirmesi ve seçim öncesi önemli bir adımı temsil ediyor. Bir bakıma da AK Parti’nin Ağrı’da yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.