Salih Aydın Oyunu Kullandı, Sırrı Sakık Kaybetme Psikolojisi İle Görevliyi Tehdit Ediyor Dedi

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av.Mehmet Salih Aydın, eşi ile birlikte Ali Yerlikaya İlkokukunda 1220 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Ağrı Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 12:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av.Mehmet Salih Aydın, eşi ile birlikte Ali Yerlikaya İlkokukunda 1220 nolu sandıkta oyunu kullandı.

 

Oy kullanımı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, DEM Milletvekili Sırrı Sakık'ın bir sandıkta avukatlara ve kamu görevlilerine baskı yapmasının demokrasiye yakışmadığını söyleyerek "Biz sandıkları tek tek geziyoruz. Birileri gibi okullara gidip baskın yapmıyoruz. Memur ve şahısları tehdit etmiyoruz. Hukuk devletindeyiz. Askı listesi kesinleştikten sonra oy kullanan herkes seçmendir. Sandık başındakileri tehdit edemezsiniz. Kamu personelinin üzerine yürümek, Ağrılı avukatları tehdit etmek size yakışmaz. Halkı germeyin. Biz kampanyamızı bizzat saygı içinde yürüttük. Bir seçmene Ağrılı değildir diyen kişi Ağrılı değildir. Ağrı'da kamu görevlisi olup Tutak ilçesinde oy kullanan kişilere bir şey diyor musunuz? Öyle okulları basarak bu iş olmaz. Bunların demokrasi anlayışı bu kadardır. Sandıklara baskı yapmayı görev edinmişlerdir. Ağrı on yıl önceki ağrı değil. Vatandaşı tehdit edenler sandıkta yok olmaya mahkumdur. Bağırmakla çağırmakla olmuyor arkadaşlar. Kaybetme psikolojinizin tesiridir bu." dedi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.