Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri konserde büyüleyici performans sergiledi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi'nde düzenlenen klasik müzik konserinde yer alan öğrencileri tebrik etti.

Eğitim Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 11:31:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News
Konferans salonunda gerçekleştirilen konsere İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, enstrümanları ile birbirinden seçkin klasik müzik eserlerini seslendirdi. Konser, izleyenler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.
Konser sonunda öğrencileri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı açıklamada güzel sanatların önemine dikkat çekti. Kökrek, "Güzel sanatlar, öğrencilerimizin ruhsal ve zihinsel gelişiminde önemli rol oynar. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi, öğrencilerimizin farklı becerilerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan sağlar." dedi.
Kökrek, daha sonra öğrencilerin resimlerinin sergilendiği sergiyi de gezdi. Sergiyi gezen Kökrek, öğrencilerden resimler hakkında bilgi aldı.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.