Belediye Başkanı Adayı M. Salih Aydın 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle karanfil dağıttı.

AK Parti Ağrı Belediye başkan adayı Mehmet Salih Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde karanfil dağıtıp, kadınların toplumların ve insanlığın bugününün koruyucusu, geleceğinin ise mimarları olduğunu ifade etti.

Politika Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 23:05:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının Kültür ve Kongre Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile hazırladığı buluşmaya katılan Av. Mehmet Salih Aydın, kadınlara karanfil dağıttı.

Yaklaşık bin kadının katıldığı programda konuşan Av. Mehmet Salih Aydın “Ülkemizde ve tüm dünyada kadınların, hayatın her alanında başarıdan başarıya koştuğunu, çok önemli görevleri hakkıyla yerini getirdiğini görüyoruz. Yüzyılın felaketini yaşadığımız 6 Şubat depreminde kadınlar bir kez daha öne çıktı. Bir yandan göstermiş oldukları üstün fedakarlıklarıyla bir yandan eşi benzeri görülmeyen yardımseverlikleriyle yaralarımızın hızla sarılmasında önemli bir paya sahiptirler.” Dedi.

Programın sonunda Mehmet Salih Aydın, İl Başkanı Orhan Güngör, Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, kadınlar ile hatıra fotoğrafı çektiler.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.