Mehmet Salih Aydın'a bir destek daha.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Aile buluşmaları kapsamında Bulut ve Kocaağa aileleri ile bir araya geldi.

Politika Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 14:21:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Hatemoğlu düğün salonunda İş İnsanı Naci Bulut’un organize ettiği aile buluşmasında Belediye meclis üyesi adayı olan Ersin Bulut ve Fecri Kocaağa aileleri ile bir araya geldi. 
Salonun hınca hınç dolduğu program da konuşan Başkan adayı Mehmet Salih Aydın, ‘‘Bulut ve Kocaağa ailelerine bu programdan dolayı teşekkür ediyorum. Her geçen gün bu şehrin aileleri bize desteklerini gösteriyor. Bugün de bu programı sağlayan Naci Bulut’a ve siz akrabalarıma teşekkür ediyorum. Her gün salonlarda karşılaştığımız bu güzel manzara bizi 31 Mart’ta zafere ulaştıracaktır.  Ağrı halkı, aileler, aşiretler insanlarımız kararını bizden yana hizmetten yana kararını vermiş. Ben bütün Ağrı halkına huzurunuzda teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.