Hayati Bekis, Sanayi esnafı olarak Mehmet Salih Aydın’a minnettarız

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın, sanayi sitesi esnafına verdiği müjdelerden sonra oda Başkanı Hayati Bekis’ten teşekkür geldi.

Politika Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 11:16:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçimizden biri bizden biri olan bir aday ile hem Ağrı hem sanayi sitesi gelişecek diyen Ağrı Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Hayati Bekis,’Sanayi sitemizin yıllardır devam eden büyümüş sorunları var. Mehmet Salih Aydın ile kapı kapı gezip esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde inceleme ve görme şansımız oldu. Sorunlarımızın çözümü için siyaset ile ortak akıl ve fikir alışverişi yapıp konuştuk.  Mevcut sanayi sitemizin güvenliği ve sürekli artan hırsızlık olayları ve bizim artık sığmadığımız bir sanayi sitemiz var. Bu sorunları gören Mehmet Salih Aydın’ın girişimleri sonucu akşam saatlerinden itibaren bekçiler sanayi sitemizde devriye atıyor. Sanayi sitemizin yanında bulunan 21 dönümlük mera arazisi sanayi sitemizin kooperatifine dahil ediliyor. Bu eklenen arazi ile yaklaşık 70 yeni iş yerimiz eklenecek. ‘dedi

 

Birlikte güzel, birlikte güçlü olduklarının altını çizen Mehmet Salih Aydın, sıcaklık ve samimiyetin her zaman Ağrı’nın yararına olacağını da sözlerine ekledi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.