AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Aydın, kentte coşkuyla karşılandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan adayı Avukat Mehmet Salih Aydın görkemli bir karşılama ile Ağrı’ya geldi.

Politika Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 19:54:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ağrı Ahmet-I Hani havalimanı’na Ankara uçağıyla iniş yapan AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Aydın, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci ve beraberindeki heyeti binlerce kişiden oluşan kalabalık karşıladı.

Havaalanında bulunan vatandaşları selamlayan Başkan Adayı Aydın, beraberindeki heyetle birlikte seçim otobüsüne binerek oluşan büyük bir konvoy eşliğinde şehir merkezinde kurulan platformda bekleyen Ağrılılara seslendi.

Miting havasında geçen konuşmada Ağrı’nın evladı olduğunu vurgulayan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, “Türkiye Cumhuriyeti’nin son 22 yılına damgasını vuran tüm meselelerin çözüm mimari, davammızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Sayın Cumhurbaşkanım bizi Ağrı’ya gönderirken Ağrı merkezdeki vatandaşlarımız son dönemde şöyle bir söylem gerçekleştirmişti; ‘Biz artık Ağrı merkezden bir aday istiyoruz Ağrı’nın öz evladını istiyoruz. Ağrı’nın has evladını istiyoruz.’ demişlerdi ve Sayın Cumhurbaşkanımız da sizin içinizden biri kardeşiniz evladınız yoldaşınız Salih Aydın’ı size gönderdi ve size emanet ediyor.

1927’den bugüne kadar Ağrı’da taş üstüne taş koyan bütün belediye başkanlarına vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve afiyet diliyorum. Ağrı hak ettiği yere gelecek Ağrı istediği yerel alandaki hizmetleri bundan sonra daha fazla alacaktır, bizlere inanın biz bunları hep birlikte başaracağız.” dedi.

Vatandaşlarla buluşmanın ardından başkan adayı Aydın ve beraberindeki heyet AK Parti Ağrı İl Başkanlığı’na geçti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.