Mehmet Salih Adyın'dan Mali Müşavirlere ziyaret

AK Parti Ağrı Belediye Başkanı adayı Av.Mehmet Salih Aydın, Ağrı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Politika Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:13:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

31 Mart tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti adayı Av. Mehmet Salih Aydın, seçim kampanyasında çalmadık kapı bırakmadan ziyaretlere devam ediyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve partililer ile birlikte Ağrı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın, Ağrı ile ilgili istişarelerde bulundular.

 

Mehmet Salih Aydın, ziyaret ile ilgili sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, ‘Şehrimizi, şehrin dinamikleri ile Birlikte Yöneteceğiz...

Teşkilatımız ile birlikte Ağrı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Üyelerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduk.

Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.’ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.