Kur'an kursunda çocuğa şiddet uygulayan din görevlisi gözaltına alındı

Diyadin ilçesinde, Kur'an kursunda çocuğa şiddet uyguladığı belirlenen din görevlisi gözaltına alındı. "Kasten yaralama" suçundan gözaltına alınan din görevlisi Ö.K'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 18:25:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Diyadin ilçesinde Kur'an kursunda çocuğa şiddet uygulayan din görevlisi gözaltına alındı. Konuyla ilgili valilikten tarafından yapılan açıklamada, bugün sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında "imam çocukları tekme tokat dövdü" başlıklı haber ile ilgili basın açıklaması yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

Şiddet görüntüleri üzerine Diyadin Kaymakamlığınca ivedilikle inceleme ve soruşturmaya başlanıldığı belirtilen açıklamada, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince adı geçen imam hatip görevden uzaklaştırılmış ve adli mercilerimizce gözaltına alınmıştır." ifadesine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.