Ağrı'da Kültürel Faaliyetler Hız Kazandı, Türk Dünyası Esintisi Büyük Alkış Aldı

Ağrı Valiliği 24 Kasım'da öğretmenleri unutmayarak muhteşem bir konser organizasyonu gerçekleştirdi. Ağrı Valiliği koordinasyonunda Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu korosu, etkinlik gerçekleştirdi.

Ağrı Yayın: 25 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 25.11.2023 23:23:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ağrı Valiliği 24 Kasım'da öğretmenleri unutmayarak muhteşem bir konser organizasyonu gerçekleştirdi. Ağrı Valiliği koordinasyonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu korosu, Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alarak dans ve müzik gösterileri düzenledi. Etkinlik izleyicilerden tam not aldı.

 

Ağrı merkez ile Doğubayazıt ve Patnos ilçelerinde sahne alan topluluğu seyreden ve dinleyenler arasında Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ,Hamur Kaymakamı Ali YILDIRIM, İl Jandarma Komutanı Hüsamettin EROL, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan KÖSEDAĞ ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK'de yer aldı.  

 

Kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyleyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan KÖSEDAĞ " Bizleri destekleyerek bu tarz sahne sanatlarının Ağrı'da olmasını sağlayan başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri ERSOY olmak üzere Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüze ve her zaman destekçimiz olan Sayın Valimiz Mustafa KOÇ'a teşekkür ediyorum." dedi.

 

İl merkezinde yapılan program sonunda KÖSEDAĞ ve KÖKREK birlikte sahneye çıkarak salonda bulunan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.