Kahramanlar Operasyonu'nda 37 gözaltı! Ağrı'da 2 terörist öldürüldü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahramanlar operasyonları" kapsamında düzenlenen operasyonlarda 37 BTÖ mensubunun yakalandığını duyurdu. Ağrı'da ise 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğü bilgisini verdi.

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 09:27:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'daki bombalı saldırı girişimi sonrası başlatılan "Kahramanlar Operasyonu"na ilişkin bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik "Kahramanlar operasyonları" kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandıAynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.