Ağrı Selahaddin Eyyubi İlkokulu'nda 23 Nisan çoşkuyla kutlandı, kahramanlar anısına fidanlar dikildi

Ağrı Selahaddin Eyyubi İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Eğitim Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 17:31:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kutlama programı kapsamında "Kahramanlarımızı Yaşatalım Projesi" çerçevesinde fidan dikim etkinliği de gerçekleştirildi.
Vali Yardımcısı Ahmet Raşit Orhan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip Genişel, Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda ilk olarak fidan dikim töreni düzenlendi. Katılımcılar ve öğrenciler hep birlikte Selahaddin Eyyubi İlkokulu bahçesine fidanlar dikerek geleceğe umut ektiler. Fidan dikiminin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu. Renkli ve coşkulu gösteriler izleyicilerden büyük beğeni topladı. Programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, programda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Kökrek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Bu anlamlı günde kahramanlarımızı anmak ve geleceğe umut ekmek için bir araya geldik. Öğrencilerimizin hazırladığı güzel gösteriler için de onları tebrik ediyorum." dedi.
Selahaddin Eyyubi İlkokulu'nda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamaları ve fidan dikim etkinliği, coşkulu ve anlamlı bir şekilde sona erdi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.