Ticari Taksiciler Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında Eylem Yaptı

Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında bugün ticari taksicilerin yaptığı eylem ile trafiğe kapatılan yol yeniden hizmete açıldı.

Gündem Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 16:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Ağrı Ahmed-i Hani limanında yolcu götüren ticari taksicilerin girişi nizamiyesinden sonrasına seyahat yasağı alan Havalimanına Müdürlüğüne tokat gibi cevap yüzlerce ticari taksiden geldi. Bugün öğlen saatlerinden toplanan yüzlerce ticari taksi havalimanı ile şehir arasında yolu trafiğe kapatarak eylem yaptılar.

Saatlerce trafiğe kapatılan havalimanı yolu Emniyet Müdürlüğü yetkililerin araya girmesi ile yol trafiğe açıldı. Bu kararın yeniden gözden geçirilmesi için ticari taksi işletmecilerine bir hafta süre verilmesi ile eylem sona erdi.

Havalimanı Müdürlüğünün almış olduğu bu karar herkes tarafından şaşkınlıkla takip edilirken haftaya nasıl bir karar vereceği de merak edilmektedir.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.