AJANS04/AĞRI - HAK-İŞ Ağrı Şube Başkanlığı, Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Mehmet Acu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete HAK-İŞ Ağrı Şube Başkanı Hakan Yıldırım’ın yanı sıra şube başkan yardımcıları Sait Maral ve Ömer Ulusoy ile iş yeri temsilcileri Yunus Genç, Edip Camişkıran, Gülfem Karan, Ekrem Mintaş, Muhammed Can Arşas ve Mehmet Dursun katıldı.
Ziyarette, kentte sağlık alanında görev yapan çalışanların çalışma hayatına ilişkin konuları ve sahadaki beklentileri ele alındı. HAK-İŞ heyeti, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, kurumlar arası iletişim ve istişarenin önemine dikkat çekti.

ÇALIŞMA HAYATINA İLİŞKİN KONULAR ELE ALINDI
HAK-İŞ Ağrı Şube Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmede, ziyaretin verimli bir görüşme ortamında gerçekleştiği belirtilerek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu’nun nazik kabulü, ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür edildi.
Şube yönetimi ve iş yeri temsilcileri, sağlık çalışanlarının sahadaki emeklerinin önemli olduğunu vurgulayarak, çalışma hayatına dair konuların karşılıklı istişareyle çözüm odaklı şekilde ele alınmasının değer taşıdığını ifade etti. HAK-İŞ Ağrı Şubesi, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu’ya görevinde başarı dileklerini iletti.









Yorumlar
0 yorum