AJANS04 – Vali Önder Bozkurt, Ramazan ayının manevi atmosferinde Ağrı Huzurevi’nde kalan büyüklerle iftar programında bir araya geldi. Değerli Önder Bozkurt, aynı sofrayı paylaşarak hem gönüllere dokundu hem de Ramazan’ın huzur ve bereketini yaşlılarla birlikte yaşadı.
Program kapsamında huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Bozkurt, büyüklerin ellerini öperek hayır dualarını aldı. Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve vefa ayı olduğuna dikkat çekilerek, yaşlıların toplumun hafızası ve en kıymetli değerleri olduğu vurgulandı.
İnancımızın ve köklü kültürümüzün temelinde büyüklerin gönlünü hoş tutmanın, onların duasını almanın ve hürmette kusur etmemenin bulunduğu ifade edilirken; devletin her zaman büyüklerin yanında olduğu ve ihtiyaçlarının karşılanması adına gerekli gayretin sürdürüleceği belirtildi.
Duygu dolu anların yaşandığı iftar programı, yapılan dualar ve samimi sohbetlerle sona erdi. Ramazan ayı boyunca benzer buluşmaların devam edeceği bildirildi.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Bilim inkarı meşrulaştıran ideolojik bir kılıftır. Tabiatperest, hodgam, hodbin zevat pir bilmez, kal bilmez ahiret bilmez. Mümin bir usulla seyreden valimize müteşekkiriz.
Ramazan sofraları hoş güzelde bu şehrin dünya kadar sorunu var. Vali bey şehrin sorunlarının çözümüne ilişkin faaliyetlerini basına servis etse daha iyi olmaz mı?
Yaşlılarımıza afiyet bal şeker olsun vali geldiği için iftar menüsü daha güzel olmuştur
Vali bey her akşamüstü bir yerde ama boşu boşuna zamanını veriyor. Vali2nin memleketin dertleriyle ilgilenmesi gerekiyor. Ama sıkıntıları çözmüyor.