Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, Ağrı'nın Patnos ilçesinde gazetecilerle bir araya gelerek hem yapılan hizmetleri değerlendirdi hem de basın mensuplarının görüşlerini dinledi. Ağrı'da görev yapan gazeteciler, belediye tarafından düzenlenen yemekli programda ağırlanırken, Başkan Taşkın, göreve geldiklerinden beri gerçekleşen projeler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
BASIN, HALKLA KURDUĞUMUZ KÖPRÜNÜN EN GÜÇLÜ AYAĞIDIR
Konuşmasında gazetecilerin, kamuoyunu doğru bilgilendirmedeki önemine vurgu yapan Başkan Taşkın, “Yerel ve ulusal basın, bizim için sadece haber yapan bir kurum değil; halkla aramızda kurduğumuz güçlü bir köprüdür. Eleştiri de öneri de bizim için kıymetlidir. Ortak hedefimiz Patnos’u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek.” dedi.
YATIRIMLAR, PROJELER VE GELECEK PLANLARI ANLATILDI
Program sırasında, altyapıdan üstyapıya, sosyal belediyecilikten çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda yürütülen projeler hakkında, gazetecilere sunum yapıldı. Başkan Taşkın ayrıca, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek yatırımların da müjdesini vererek, bölgenin kalkınması adına atılacak adımlardan bahsetti. Programın sonunda, gazeteciler Başkan Taşkın’a şeffaf bilgilendirme ve basın mensuplarına verdiği değer için teşekkür etti.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Henüz yorum yapılmamış.