AJANS04 - Ağrı önceki dönem Belediye Başkanı, siyasetçi ve yazar Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akın Gürlek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu duyurdu. Sayan, Gürlek’in cesareti, kararlılığı ve adalet konusundaki hassasiyetiyle milletin takdirini kazandığını belirterek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.


Ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda Savcı Sayan, “Cesareti, kararlılığı ve adalet konusundaki hassasiyetiyle milletimizin takdirini kazanan Sayın Akın Gürlek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktan büyük memnuniyet duydum” ifadelerini kullandı.

Sayan açıklamasında, Gürlek’in devlet hizmetinde sergilediği duruşun önemli bir örnek teşkil ettiğini belirterek, kamu görevindeki sorumluluk bilincinin takdire şayan olduğunu dile getirdi. Savcı Sayan, Gürlek’in yeni görevinde de aynı kararlılıkla çalışarak adaletin ve hakkaniyetin tesisi için önemli hizmetlere imza atacağına inandığını ifade etti.

Paylaşımında iyi dileklerini de ileten Sayan, “Kendisine yeni görevinde üstün başarılar diliyor, Rabbimden yolunu açık, hizmetlerini daim eylemesini niyaz ediyorum. Allah başarılarını artırsın, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” sözleriyle temennilerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri