AJANS04/DOĞUBAYAZIT - Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim süreci yaklaşırken mevcut Başkan Cemal Can çalışmalarına hız verdi. Seçim yarışının güçlü isimlerinden biri olarak öne çıkan Can, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek hem sorun ve talepleri dinliyor hem de yeni dönem için destek istiyor. Son olarak Özel Umut Eli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahipleri Murat Utuş ve Fırat Utuş’u ziyaret eden Can, özel eğitim ve rehabilitasyon sektörünün mevcut durumunu, yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.
“HER ÜYEMİZİN KAPISINA GİDİYORUZ”
Seçime sayılı günler kalmasına rağmen saha çalışmalarını kesintisiz sürdüren Cemal Can, oda üyeleriyle doğrudan temas kurmaya önem veriyor. Seçmenlerin iş yerlerine giderek birebir görüşmeler gerçekleştiren Can, yeni dönemde de katılımcı ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ortaya koyuyor.
Can’ın ziyaretleri sırasında üyelerin taleplerini dinlediği, sektörlerin karşılaştığı sorunları not aldığı ve DTSO’nun yeni dönemde üstlenmesi gereken rol üzerine değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi.
Doğubayazıt iş dünyasında karşılık bulan saha çalışmaları, Cemal Can’ın seçim sürecinde mevcut yönetimin tecrübesi ve kurumsal birikimini öne çıkardığını da gösteriyor.
“GÜÇLÜ DTSO İÇİN İSTİKRAR” MESAJI
Cemal Can, seçim çalışmalarında üyelerden destek isterken özellikle “istikrar” vurgusunu öne çıkarıyor. Mevcut dönemde elde edilen kurumsal kazanımların yeni dönemde daha ileriye taşınması gerektiğini ifade eden Can, güçlü bir Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası için devamlılığın önemli olduğunu belirtiyor.
Odanın üyeleriyle daha güçlü iletişim kurması, sektörlerin sorunlarının ilgili mercilere taşınması ve Doğubayazıt’ın ekonomik potansiyelinin daha etkin değerlendirilmesi yeni dönem hedefleri arasında yer alıyor.
Seçmenler tarafından ilgiyle karşılanan Cemal Can, saha ziyaretlerinde “Güçlü DTSO için istikrardan yana tavır koyun” mesajıyla destek talep ediyor.
ÖZEL EĞİTİM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Cemal Can ve DTSO yönetiminin Özel Umut Eli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyarette sektörün mevcut durumu ayrıntılı şekilde ele alındı.
Merkez sahipleri Murat Utuş ve Fırat Utuş ile yapılan görüşmede özel eğitim ve rehabilitasyon alanında yaşanan sorunlar, işletmelerin beklentileri ve çözüm önerileri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin sonunda Murat Utuş ve Fırat Utuş’a DTSO üyelik plaketleri takdim edildi. Cemal Can, nazik ev sahiplikleri ve görüşleri dolayısıyla işletme sahiplerine teşekkür ederek üyeliklerinin hayırlı olmasını diledi.
Doğubayazıt’ta seçim takvimi yaklaşırken Cemal Can’ın önümüzdeki günlerde de üyelerle birebir temaslarını sürdürmesi ve yeni dönem hedeflerini iş dünyasıyla paylaşmaya devam etmesi bekleniyor.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Henüz yorum yapılmamış.