Ağrı Gücü Spor Kulübü Başkanı Nejdet Çiftçioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Cumhuriyetin Türk milletine kazandırdığı en büyük değer olduğunu vurguladı.
Başkan Çiftçioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet, Türk milletinin yeniden dirilişinin, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin simgesidir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı, milletimizin kararlılığını ve vatan sevgisini tüm dünyaya göstermiş; bu destansı mücadelenin sonunda ilan edilen Cumhuriyet, bizlere bırakılmış en kıymetli emanettir.
Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil; eşitliğin, adaletin, özgürlüğün ve insan onurunun teminatıdır.”
Başkan Çiftçioğlu, Cumhuriyetin değerlerinin korunmasının her vatandaşın sorumluluğu olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:
“Bizlere düşen görev, Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyeti korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere güçlü bir şekilde aktarmaktır.
Cumhuriyetimizin temelinde birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik vardır. Bu değerlerden asla taviz vermeden, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak hepimizin en büyük görevidir.”
Mesajının sonunda Başkan Nejdet Çiftçioğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyetimizin 102. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.
Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun; bu aziz vatanın semasında ay yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalansın.”









Yorumlar
0 yorum